+31 (0)6 29047218

Klanten helpdesk

info@ericstoop.nl

E-mailbox 24/7

Maandag - Vrijdag

9:00 - 18:00

Werkwijze

groei met jouw website

naar jouw website
In 0 stappen

01

Jumpstart

Wanneer je bij mij een webdesign project boekt, begint het met de jumpstart vragenlijst. De vragen zijn nodig om mij te helpen een goed overzicht te krijgen van jouw onderneming, doelgroep en je wensen bij het bouwen van een nieuwe website.

02

Bespreken

We maken een afspraak en nemen jouw jumpstart aanvraag door. Zo weten we meteen of wij een goede match zijn. Ik wil niet het risico lopen je een oplossing aan te bieden die niet geschikt voor je is of niet goed bij jou past. Better safe than sorry.

03

Ontwerp

Ik start met een eerste ontwerp van de website. De website ontwerp ik met behulp van moderne en bewezen effectieve software en plug-ins. Dit geldt ook voor eventuele aangepaste broncode voor extra functionaliteit die nodig zijn voor je website.

04

Ontwikkelen

Het is van cruciaal belang voor het proces dat je content (afbeeldingen en teksten) volgens planning klaar hebt. Het bouwen van een sterke website rond bestaande content werkt namelijk veel beter. Zonder inhoud is ontwerp slechts behang.

05

Uitvoering

Je ontvangt zo snel mogelijk toegang tot de eerste werkende versie van je nieuwe website, Dit biedt meteen een mooie kans om je de interne werking en technieken van de website te ontdekken, zodat je in de toekomst zelf content kunt toevoegen. 

06

Lanceren

Ben je helemaal tevreden over de nieuwe website, dan maak ik nog een goede back-up van jouw huidige/oude website. Dan pas lanceer ik de nieuwe website en voer ik nog een laatste grondige test uit.

Dit is ook het moment om het te vieren! ­čśŐ

Waarom kiezen voor
Eric Stoop Webdesign?

Ik maak al 20 jaar websites en heb uiteraard ook verstand van Broncode, CSS en HTML. De laatste 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in WordPress en blijf continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik ontwerp en ontwikkel websites met uitstekende gebruikerservaring. Elke nieuwe website die ik ontwerpen is uniek. Al mijn websites zijn technisch geoptimaliseerd en presteren perfect op alle apparaten. Ik bouw de websites met Elementor en Divi. Daarmee heb je volledige grip op de inhoud van je website.

Support is een belangrijk onderdeel bij ons gezamenlijk project. Als je vragen hebt of ergens niet uit komt, sta ik volledig tot je beschikking en zorg ik dat het zo snel mogelijk voor je wordt opgelost.

Resultaat is wat je wilt, dus niet alleen gewoon een website en maar zien wat er gebeurt. Ik richt jouw website zo in dat deze geoptimaliseerd is voor het beste resultaat, zodat je jouw online doelen kunt behalen.

Je ontvangt als je met mij werkt een All-IN-ONE Website. Dus niet alleen een ontwerp en daarna nog een factuur achteraf voor het bouwen en inrichten van je website. De factuur is de factuur. Geen verrassingen achteraf.

Premium website-ondersteuning voor fotografen. Je kunt alleen groeien in jouw branche als je concentreert op jouw vak en je marketingactiviteiten. Dat kun je niet doen als je constant aan het werk bent met de technische details van je website. Of als je het beheren van de website inhoud een heel gedoe vind.

Ik maak website o.a. met Elementor (Pro). Hiermee beheer jezelf eenvoudig jouw website en voer je snel aanpassingen door.

E├ęn platform, onbeperkte webcreaties
Van landingspagina’s en e-commerce winkels tot complete websites.

Divi WordPress Theme

Ik werk ook met Divi. Een zeer populair WordPress-thema en een geweldige WordPress Page Builder

Divi tilt WordPress naar een heel nieuw niveau met zijn ongelooflijk geavanceerde Visual Builder-technologie.

Twijfel je welke website het beste bij jou past? Bekijk dan mijn werkwijze of neem contact met mij op voor professioneel advies.

Picture of Eric Stoop

Eric Stoop

Hallo, ik ben de webdesigner, schrijver & creatieve ondernemer achter Eric Stoop Webdesign, Ik bouw uitsluitend websites voor aspirant en- professionele fotografen. Lees mijn volledige verhaal om te zien wie ik ben en waar ik voor sta.