+31 (0)6 29047218

Klanten helpdesk

info@ericstoop.nl

E-mailbox 24/7

Maandag - Vrijdag

9:00 - 18:00

Investering Website

Wat is de investering voor
een fotografie website?

Er is geen duidelijke prijs op te sommen voor het bouwen van een nieuwe fotografiewebsite. Je wilt een unieke website toch? er zijn namelijk geen twee websites exact hetzelfde.

Websites bouwen is geen productie werk. Ik maak geen websites aan de lopende band want ik ben geen templatefabriek. Dat betekent dus dat ik niet kan aangeven wat een nieuwe website kost, zolang ik nog niet weet hoe jouw nieuwe website eruitziet.

De kosten worden sterk beïnvloed door je doelgroep en hoe zij de website zullen gebruiken.

Daarom start ik alle projecten met een belangrijke vragenlijst om volledig te begrijpen wat er moet gebeuren voordat ik je een nauwkeurige investering & tijd inschatting kan geven.

Door mijn onderzoek weet de grootte van het project en dan beslissen over de beste oplossing voor jouw doelen. Vandaar dat ik dus geen vaste prijzen hanteer.

Wil je toch een indicatie, een op maat gemaakte website is er vanaf € 1.500 tot € 5.000 afhankelijk van je wensen. Mijn klanten geven meestal rond de € 1.000 per jaar uit voor optionele, maar zeer belangrijke extra premium ondersteuning of website-onderhoud.

Een website-make-over is er vanaf € 1.000 met meestal daarnaast een onderhoud pakket of premium ondersteuning.

Adviesgesprekken zijn € 120 per uur met kortingen voor langere coaching trajecten. Alle investeringen zijn exclusief BTW.

Ik werk niet op uurtarief, alleen voor adviesgesprekken. Ik doe niet aan verkopen van tijd. Ik werk op projectbasis en concentreer op de kwaliteit van het werk, in plaats van onder hoge tijdsdruk een website op te leveren. Dat zal altijd ten koste gaan van de kwaliteit.

Vooraf weet je wat de vaste projectprijs is. En zullen we binnen het initiële budget blijven. Mocht het nodig zijn dan kunnen we de offerte aanpassen aan je budget door functionaliteit toe te voegen of weg te laten.

De overeengekomen prijs verandert niet en er zijn geen “verrassingen achteraf” of verborgen kosten. Ik werk alleen volgens een transparante en eerlijke werkrelatie.

Ik ben zeker niet de goedkoopste in webdesign branche en dat streef ik ook niet na. De kwaliteit staat boven aan. Ik doe niet mee aan prijs vechten.

Ik ben de persoon die je inhuurt als je jouw fotografiewebsite wilt laten groeien en door ontwikkelen voor de juiste prijs.

Je fotografiewebsite is een investering!

Fotografen hebben helaas soms weerstand tegen het inhuren van een expert uit andere branches en het inzetten van een budget voor hun website. Het is natuurlijk normaal om de kosten te proberen te drukken, zeker in de huidige economie, maar weet wel een slecht gebouwde website zal je zeker geen resultaten geven die je nodig hebt.

Als je veranderen wil van een kosten- naar een investeringsmentaliteit, moet je eerst goed nadenken om je doelen te definiëren, om te ontdekken met wie je wilt samenwerken. En hoe je efficiënt met diegene kunt samenwerken.

Algemene website developers voeren taken uit en richten zich op hun tijd- en outputniveau. Dus worden ze helaas een kostenpost en een product. Professionals aan de andere kant bieden oplossingen en richten zich vooral op de resultaten die ze maken, oftewel ze zijn de investering waard om te betalen in verhouding tot de waarde die ze je geven.

Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van fotografiewebsites en wil het “grote geheel” in jouw project helder hebben. Daarom streef ik ernaar mijzelf te positioneren als een professional en een volwaardige partner.

Twijfel je welke website het beste bij jou past? Bekijk dan mijn werkwijze of neem contact met mij op voor professioneel advies.