+31 (0)6 29047218

Klanten helpdesk

info@ericstoop.nl

E-mailbox 24/7

Maandag - Vrijdag

9:00 - 18:00

All-In-One XL
Website

Genereer extra online inkomen
met IDeal en 24/7 printservice.

Zelf een klantenportaal bouwen is al een dingetje voor iemand die niet de technische kennis heeft. Laat staan als je daar nog eens een betaalsysteem als bijvoorbeeld IDeal aan moet koppelen om een vlot en gebruiksvriendelijk verkoop systeem te hebben.

Daar moet je toch niet aan denken!

Toch is het slim om hier je gedachte over te laten gaan.

Stel dat je op een makkelijke manier toch extra inkomsten kan genereren en wat nou als deze klus je volledig uit handen genomen kan worden?

Hoe zou het voor jouw klanten zijn om hun fotoshoot, als de klant hun foto’s hebben uitgezocht, professioneel en via jouw eigen website hun fotoshoot laten afdrukken? 

Fotografen die deze mogelijkheid aanbieden hebben betere verkopen en zorgen voor positievere gebruikerservaring bij de klant.

Het spreekt vanzelf dat je door deze extra service, waarbij je zelf bijna niets hoeft te doen makkelijk extra omzet kunt genereren. En blije klanten hebt die als ambassadeurs over je gaan spreken. 

De all-in-one xl website oplossing
voor professionele fotografen.

Een All-In-One XL is iets voor jou als…

je klanten direct online veilig en snel via IDeal wil laten afrekenen.

een mooie en goed converterende webshop wil zonder dat je daar technische kennis voor nodig hebt.

extra wil verkopen op de automatische piloot, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen.

je jouw klanten in de gelegenheid wil stellen hun foto’s af te laten drukken via een printservice, maar niet goed weet hoe je dit opzet.

Demo Website

Ontvang een All-In-One XL website die..

Als jouw klant ook direct wil laten afdrukken is dat natuurlijk mogelijk

Foto’s online verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Breng jouw werk tot leven geld door afdrukken rechtstreeks vanuit je online galerijen te verkopen.

Met de mogelijkheid om alles af te laten drukken wat jouw klant wenst. In diverse soorten en maten.

Verkoop heel eenvoudig afdrukken en digitale downloads in jouw klantengalerijen.

Bied je klanten een geweldige gebruikservaring en een slimmer manier om jouw producten/ fotoshoot te bestellen.

Professioneel portaal

Jouw 24/7 Printshop

Verkoop naadloos afdrukken en digitale downloads in jouw klantengalerijen. Bied je klanten een gemakkelijke manier om producten te kopen en breng je werk tot leven.

Hoe werkt het?

Bepaal je assortiment

Welke producten bied je aan in de printservice

Bepaal je prijs

Houd volledige controle over jouw prijzen en producten.

Commissievrij

Verkoop fotografie met 0% commissie (voor betaalde accounts).

Laat je opdrachten/ bestellingen via Loxley colour verwerken.

Verdienmodel

  • Je verkoopt een product voor € 100
  • Je betaald voor de verkochte producten € 38
  • Commissie € 0

    alleen bij betaalde accounts

  • Jouw opbrengst € 62

Laat je klanten afdrukken op de automatische piloot

Van printen tot verzending, laat het automatische fulfilmentsysteem alles regelen terwijl jij je concentreert op wat je leuk vindt: foto’s maken.

Het proces voor jouw klant

1
1 klant plaatst bestelling
Je klant plaatst zijn bestelling via jouw website

Jouw klant bestelt afdrukken of bijvoorbeeld canvasdoeken van hun fotoshoot in jouw online - winkel.

2
2 printen en verzenden
Automatisch afdrukken en verzenden

De bestelling wordt automatisch naar een professionele printlab-partner gestuurd, waar deze wordt afgedrukt, verpakt en verzonden.

3
3 tevreden klant
Je klant is blij met de ontvangen bestelling

Jouw klant ontvangt de bestelling in een white-label verpakking, waardoor ze van begin tot eind een naadloze ervaring hebben.

Laat jouw klant zijn fotoshoot afdrukken op bijvoorbeeld:

Canvas

Handgemaakte doeken zijn ontworpen om van elke foto een prachtig kunstwerk te maken. De Canvasprinten, geprint op premium canvas, zijn een eigentijdse manier om uw foto’s te laten zien, met of zonder lijst.

Metaal

Metalen Alumini Prints zijn het perfecte statementstuk. Met behulp van de nieuwste high-definition metaalprinttechnologie worden ze direct op hoogwaardig aluminium geprint voor een schone en duurzame afwerking, terwijl ze levendige kleuren laten zien voor een indrukwekkend display.

Galerijlijst

Geef je afbeeldingen de presentatie die ze verdienen met opmerkelijke, handgemaakte frames. Met minimalistische en schone lijnen. Galerijlijsten zijn een klassieke keuze voor moderne vertoningen.

Randdruk

Een eigentijdse wanddisplayoptie met schone, afgeschermde randen en klaar om te worden weergegeven. Het wordt snel een van de meest populaire producten in het muurkunstassortiment, een prachtige optie voor het presenteren van grote prints.

Metalen Frame

Ontspannen en moeiteloos chique, onze Lifestyleframes combineren natuurlijke stijl en subtiele texturen. Het vlakke profiel met ingewikkelde lijndetails rond het lichaam biedt een strakke uitstraling die goed past bij elke wanddisplay.

Houten Frame

Prachtig handgemaakt, met subtiel randdesign met een korrelig houteffect. Met de tijdloze kwaliteit van een houten afwerking zijn houten frames een klassieke keuze voor moderne displays.

Houtafdruk

Geef afdrukken een natuurlijke uitstraling met uw afbeelding direct afgedrukt op echt berkenhouten paneel. De schoonheid van de houtnerf komt door de lichtere kleuren en de witte gebieden van uw beeld waardoor het zacht en warm aanvoelt.

Acryldruk

Geef foto's een moderne en strakke uitstraling met Acryl Print. Een glanzende afdruk wordt onder kristalhelder acryl gemonteerd, waardoor een wandproduct ontstaat dat gewoonweg niet mag ontbreken.

Kortom de mogelijkheden voor jouw klanten zijn eindeloos.

Als je denkt dat wij een match zijn, start dan met de jumpstart.

Let op! Ik werk maar met een beperkt aantal fotografen per jaar. Dit doe ik om de kwaliteit hoog te houden en genoeg tijd over te houden om mijn nieuwsbrieven te maken en artikelen te schrijven. Momenteel maak ik afspraken mimimaal 14 dagen vooruit.

Alle projecten beginnen met de jumpstart vragenlijst voor jouw fotografiebedrijf.

Jumpstart

Twijfel je welke website het beste bij jou past? Bekijk dan mijn werkwijze of neem contact met mij op voor professioneel advies.

Eric Stoop

Eric Stoop

Hallo, ik ben de webdesigner, schrijver & creatieve ondernemer achter Eric Stoop Webdesign, Ik bouw uitsluitend websites voor aspirant en- professionele fotografen. Lees mijn volledige verhaal om te zien wie ik ben en waar ik voor sta.