It’s not what I do, But who I am

Dit is vrij simpel. Ik ben blij dat je hier bent want, wij lijken wel op elkaar omdat we allebei proberen een leven voor ons zelf te creëren door dat gene te doen wat we het leukste vinden.

Denk je na over:

Welke klanten het beste bij je passen?
Waar je ze mee kunt helpen?
Waar zitten mijn klanten ?
Hoe komen nieuwe klanten bij mij?
Wat verwachten ze van mij?
Hoe kom ik aan nieuwe klanten?

Waar help ik je mee.

Tips en advies bij het creëren van een omzet verhogende online zichtbaarheid en een website ontworpen met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker en geschiktheid voor diverse mobiele apparaten.
38,51% van het online bezoek in Nederland gaat via een mobiel device pas je website hierop aan.

Met mij beschik je over ruim 25 jaar ervaring in de B2B en B2C markt en iemand die weet met welke uitdagingen jij als ondernemer te maken hebt.

Ik ben benieuwd naar jouw onlinesucces en kan je vertellen hoe je dit kunt verbeteren.

Ontdek hoe je meer geld uit jouw website haalt. Wat is jou doel is met je website, ik help je bij het bepalen van de juiste stappen en content strategie.

Hoe trek je nieuwe klanten naar jouw online onderneming.

Hoe maak je nu contact met jouw doelgroep? De gebruiksvriendelijkheid van je website is hierbij zeer belangrijk, zoekmachine optimalisatie technieken verbeteren en de juiste woorden gebruiken zodat de zoekmachines je als een van de eerste gratis zoekresultaten weergeven.

Dit zijn onderdelen van webdesign die helaas vaak door andere webdesigners worden overgeslagen, terwijl die onderdelen juist je online succesvol kunnen maken.

Keep It Simple Stupid

Je website navigatie moet overzichtelijk zijn, zodat jouw bezoekers niet verdwalen en daardoor weer vertrekken van je website, je hebt slechts een paar seconde om jouw boodschap over te brengen.

Een website hoeft niet super mooi te zijn, aantrekkelijk en goed ingericht is veel belangrijker. Als je van mening dat je website alleen maar mooi moet zijn vraag je dan af of je zo jouw doel gaat bereiken.

De kans is dan groot dat je bezoekers de website dan alleen maar lastig te gebruiken vinden daardoor loop je makkelijke omzet mis. Klanten vinden het namelijk niet belangrijk of je website mooi is, ze willen alleen maar dat hij makkelijk in gebruik is en dat ze dat vinden waar voor ze komen namelijk; jouw oplossing voor hun probleem.

Over Eric

Vijftiger, getrouwd met Martina en vader van inmiddels een zelfstandige dochter en zoon.

Mijn achtergrond opgeleid tot kok en ik heb in verschillende keukens gewerkt.

Begin jaren 90 ben ik overgestapt naar de commerciële foodsector en ben daar vele jaren actief geweest in de buitendienst met name in de foodsector.

Daarna ben ik diverse jaren verantwoordelijk  geweest voor de marketing en het ontwerp en beheer van meerdere websites bij een versgroothandel gericht op B2B.

Ik deel mijn kennis met enthousiaste ondernemers die door willen groeien en net als mij de drive hebben om andere mensen te helpen en motiveren.

In 2017 ben ik mijn eigen bedrijf SDezign ICT gestart Mijn missie is 10.000 ondernemers helpen meer geld te verdienen via hun website.

Wil jij meer omzet online..?