Wie is Eric Stoop

Vijftiger, getrouwd en vader van inmiddels een zelfstandige dochter en zoon.

Mijn achtergrond is dat ik diverse koks opleidingen heb afgerond en heb in diverse keukens gewerkt.

Begin jaren 90 ben ik overgestapt naar de commerciële foodsector en ben daar vele jaren actief geweest in de buitendienst met name in de foodsector.

Daarna heb ik diverse jaren de marketing en het ontwerp en beheer van meerdere websites verzorgd bij een versgroothandel gericht op B2B.

Ik deel graag mijn kennis met enthousiaste ondernemers die ook gek zijn op kennis tot zich nemen en net als mij de drive hebben om andere mensen te helpen.

In 2017 ben ik mijn eigen bedrijf SDezign ICT gestart en help andere ondernemers betere resultaten met hun website te behalen.

It’s not what I do,

But who I am.

Dit is vrij simpel uit te leggen.

Ik ben blij dat je hier bent want, wij lijken op elkaar omdat we allebei proberen een leven voor ons zelf te creëren door dat gene te doen wat we het leukste vinden. Dit doe ik om jou te helpen omdat, ik van uitdagingen houdt.

Heb je nagedacht over.

Welke klanten het beste bij je passen? Welke oplossingen je aandraagt? Wat werkt voor ze, en wat juist niet? Wat verwachten klanten van je en hoe kan je ze helpen?

Waar help ik je mee. 

Effectief advies bij het creëren van een omzet verhogende online zichbaarheid en websites ontworpen met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker en geschiktheid voor diverse mobiele apparaten.

38,51% online bezoek in Nederland gaat via een mobiel device

Door jaren ervaring in de B2B en B2C markt (ruim 25 jaar) heb je een volwaardig gesprekspartner die weet met welke uitdagingen jij als ondernemer te maken hebt.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en denk graag met je mee. Samen bespreken wij hoe je meer geld uit jouw website haalt. Luisteren naar wat jou doel is met je website is voor mij belangrijk, ik help je graag bij het bepalen van de juiste strategie.

Hoe sta je nu in contact met jouw doelgroep, hoe trek je nieuwe klanten naar jouw online onderneming.

De gebruiksvriendelijkheid van je website is zeer belangrijk, zoekmachine optimalisatie (technieken optimaliseren zodat de zoekmachines je bovenaan als een van de eerste gratis zoekresultaten weergeven). Dit zijn onderdelen van webdesign die helaas vaak door andere webdesigners worden overgeslagen, terwijl die onderdelen juist je online succesvol kunnen maken.

Keep It Simple Stupid

Zorg voor een overzichtelijke navigatie, zodat jouw bezoekers niet verdwalen en weer vertrekken van je website.

Een website hoeft ook niet super mooi te zijn, goed ingericht is veel belangrijker. Als je vind dat je website alleen maar mooi moet zijn vraag je dan af of je jouw doel gaat bereiken,

De kans is dan groot dat je bezoekers de website dan alleen maar lastig te gebruiken vinden. Dat kost je omzet. Klanten vinden het namelijk niet belangrijk of je website mooi is.

Ze willen alleen maar dat hij makkelijk in gebruik is. Dat ze kunnen doen waar voor ze komen namelijk; geholpen worden bij waar ze voor komen.

Mijn doel is het helpen van ondernemers zoals jij en zorgen dat je betere omzet haalt uit jouw website.

Wil jij graag ontdekken hoe jij dit bereikt?

Eric Stoop

Oprichter, SDezign ICT

Bel Eric op
06 2904 7218

Eric Stoop

Pin It on Pinterest

Share This