+31 (0)6 29047218

Klanten helpdesk

info@ericstoop.nl

E-mailbox 24/7

Maandag - Vrijdag

9:00 - 18:00

De start van wat moois

Eric Stoop Webdesign is geboren!
Hallo, ik ben Eric Stoop en dit is de nieuwe plek om meer te ontdekken over fotografiewebsites.

Ben je een professionele fotograaf en wil je het meeste uit je website halen of start net en je wilt graag leren hoe je een website moet bouwen, dan ben je aan het juiste adres.

Welkom aan boord.

Start altijd met de vraag "Waarom?"

Er zijn tegenwoordig zoveel fotografen, en dan kan je wel bedenken dat het een steeds grotere uitdaging is geworden om op te vallen. Daarnaast is het moeilijk om van een passie een bloeiend bedrijf te maken.

Snel een bestaande template aanpassen met wat kleuren, teksten en foto’s is allang niet meer voldoende.

Wat je nodig hebt om op te vallen is uniek zijn en je focussen op grandioze content Dit zijn tegenwoordig belangrijke gegevens. Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke fotografiewebsite die jouw afbeeldingen laat schitteren en niet in de weg staat is een krachtig hulpmiddel om meer opdrachten te realiseren en jouw producten en diensten te verkopen.

De juiste opbouw van een grandioze fotowebsite is echter moeilijk te maken, zeker als vooral je oververhit raakt door alle mogelijke ontwerpelementen, toepassingen, SEO, Prestaie van de website (technisch), enzovoort. Eric Stoop Webdesign streeft ernaar jouw technische en creatieve vriend te zijn in dit proces.

Eric Stoop Webdesign biedt eersteklas webdesigndiensten & educatie voor fotografen

In het blog komen regelmatig nieuwe artikelen en tips om een grandioze fotografiewebsite te bouwen en je bedrijf online naar een hoger niveau te brengen. En dit is nog maar het begin; Ik ga hier regelmatig nuttige artikelen toevoegen, zodat je hier graag terug komt. En dat dit dé website wordt voor alle informatie die je kunt gebruiken om jouw fotografiewebsite te laten groeien.

Mijn Plannen met dit blog zijn:

  • Handleidingen schrijven voor het bouwen van pagina’s en onderdelen voor fotografiewebsites
  • Suggestie voor software, plug-ins, boeken en workshops
  • Tips, tricks & how-to’s
  • Interviews met succesvolle fotografen (en de rol die hun websites spelen)
  • Wil je een bepaald onderwerpen behandeld zien, aarzel dan niet om me een bericht te sturen ik lees alles.